Un matí amb NATURAfit

UMAN

Un matí a la natura ple de moviment i diversió en tribu amb entrenament per tots els nivells, jocs, dinàmiques, tallers, bany de natura, meditació i piscolabis saludable!

DISSABTE 30 ABRIL

10 - 13h

Parc de Pedra Tosca (Olot, Garrotxa)

Escapa de la rutina i desconnecta amb un matí inoblidable en tribu que et permetrà reconnectar, carregar piles i fer salut en plena natura

Activitats aptes per tothom, indistintament del nivell de condició física
També nens i nenes a partir de 8 anys
Dissabte 30 d'abril, de 10 a 13h
Parc de Pedra Tosca (Olot, zona volcànica de la Garrotxa)
Piscolabis saludable inclòs
L'únic material que necessitaràs és roba còmoda i ganes de passar-ho bé!!

Què inclou la jornada?

Entrenament a la natura
Jocs i dinàmiques de grup
Taller de peus descalços i Earthing
Bany de natura i meditació
Esmorzar saludable (aliments de qualitat, proximitat i de temporada)
I... alguna sorpresa més ;-)

Què opinen dels UMAN?

Moltíssimes gràcies per compartir aquesta experiència amb nosaltres. Hem descobert una nova manera d’entendre la salut i la natura. Pràctic, entenedor, adaptat a tothom, divertit i enriquidor. 100% recomanable. Segur que repetirem!

ANABEL MORALES

Va ser un matí d'activitats a la natura amb un grup de 31 persones! Tots amb edats i condició física molt variades, però amb un punt en comú: motivació i ganes de passar-s'ho genial.

Vam fer uns exercicis de quadrupèdia, entrenament funcional, vam córrer, vam saltar, vam jugar, ens vam tirar al terra humit, vam interactuar amb els elements de la natura que ens envoltaven com els arbres i les pedres...

A final de la sessió d'entrenament, ens vam relaxar i vam meditar.

A mig matí vam poder gaudir d'un esmorzar saludable i energètic a base de pinxos de fruita, formatge artesà, fruits secs, xocolata negra i aigua.

Va ser una experiència intensa i divertida, on vam poder practicar activitats profundament intuïtives i benèfiques: intercanviar, jugar, fer exercici, riure, descansar, menjar, contemplar la natura, i... sentir-nos més vius que mai, perfectament integrats en la nostra tribu.

alice DENOYERS

Matí fantàstic. Ens ho hem passat molt bé i esperem repetir-ho! Moltíssimes gràcies per tot!

ANNA FAUCHS

Moltes gràcies per fer-nos passar una jornada en equip tan agradable, enriquidora i saludable. Ha superat totes les expectatives!

RAMON CROS

Hola!

Som na Marta i en Joël de NATURAfit i t'acompanyarem en aquest matí que hem organitzat perquè visquis una experiència única que et recarregui d'energia, natura i salut!

NATURAfit va nèixer l'any 2017 com a resultat de la fusió de tres grans passions: natura, salut i moviment. Va començar amb entrenaments a la natura i, poc a poc, va anar ampliant-se, enriquint-se i creixent. Avui ens trobes a NATURAfit i també a Marta Reconnecta i Joël Torcque.

Després de 3 edicions d'UMANs i anys de recorregut, estem segurs de que serà un matí inoblidable en el que posarem tota la nostra energia i il·lusió :-)

RESERVA LA TEVA PLAÇA

Preu adult: 25€
Preu nen/a 8-14 anys: 10€
01
Contacta amb na Marta (629.104.629) per inscriure't abans del 28 d'abril:
02
Reserva la teva plaça

Reserva de 15€ al nº de compte ES52 1491 0001 2721 6107 6522. Concepte: "NOM COMPLET + UMAN"

03
Ens trobem el dissabte 30 a la natura :-)
>